Legendarni lead vokal nakon 10 godina ponovo u Three Days Grace! 

Three Days Grace je kanadski rok bend osnovan u Norvudu, Ontario, 1992. godine. Tokom karijere ovog benda menjali su se različiti izvođači, a najveći šok fanova je bio kada je legendarni lead vokal Adam Gontier napustio bend 2013. godine. Adama tada zamenjuje Matt Walst, brat basiste benda, no šta se sada dešava sa Three Days Grace?

Revolver Magazine
Foto: Revolver Magazine

Ovaj bend je nastupao prvobitno kao Groundswell. Groundswell je svirao na raznim lokalnim zabavama u dvorištu Norwood-a i lokalnim ustanovama pre nego što se raspao 1995. i pregrupisao se 1997. pod sadašnjim imenom Three Days Grace. Ovaj bend od tada broji iza sebe 7 albuma, a najveći hitovi su definitivno Never to late, Animal I become, Pain, World so cold itd. 

Three Days Grace iznenadio je fanove 3. oktobra ove godine kada su najavili povratak svog originalnog vokala Adama Gontiera. Iako se Adam vraća, zanimljiva činjenica jeste da, Gontierova zamena, Matt Walst, ne napušta bend. Za sada se ne zna kako će taj aranžman funkcionisati. 

Seth McConnell
Foto: Seth McConnell

Nakon što smo zajedno nastupali u Nashvill-u otprilike u ovo vreme prošle 2023. godine i proveli vreme u studiju od tada, uzbuđeni smo što možemo da najavimo zvanični povratak Adama Gontier-a vokalu u Three Days Grace, a Matt Walst takođe ostaje kao glavni vokal,

izjavio je bend na svom Instagram profilu.

Svoje utiske o povratku u bend izneo je i Gontier, a mišljenje o zajedničkom radu javnosti je podelio i trenutni vokal benda Three Days Grace, Matt Walst.

Osećam se kao da je bilo neprimetno, bolje nego što smo očekivali. Kao da smo se zajedno vratili u sobu i nastavili tamo gde smo stali. Prijatelji smo toliko dugo da je prirodno da se zajedno vratimo u sobi,

izjavio je Adam Gontier.

Bilo je tako zabavno i inspirativno praviti ovu ploču. Kombinujući preko 20 godina Three Days Grace-a i radeći nešto što nijedan bend nikada nije uradio. Uzbuđen sam što fanovi to čuju,

oglasio se i Matt Walst.

Šta mislite, kako će se snaći ova dva jaka vokala? 

Njihova ponovna saradnja je započela prošle 2023. godine, a evo i nastupa:

Detalji o njihovom sledećem koraku tek treba da budu otkriveni, planove albuma i datume turneje možemo očekivati u bliskoj budućnosti.

Ostavi odgovor

Kako vam se dopada nova pevačica benda Linkin park, Emili Armstrong?

Predstojeći događaji
There are currently no events.