Boranin Lazar Adamović MVP 14. kola makedonske Super muške lige

Borski omladinac i uspešni rukometni desni bek, Lazar Adamović (28) nedavno je poneo titulu MVP-a u 14. kolu plej-of/aut makedonske, rukometne Super muške lige u pobedi Vardar Negotina protiv Kumanova 35:30.

Adamovic_naslovna_1
Foto: Facebook/Lazar Adamović

U utakmici poslednjeg, 14. kola plej-of/auta makedonske Super muške lige u rukometu “Vardar Negotino” – “Kumanovo”, Boranin Lazar Adamović, desni bek ekipe Vardar Negotino, postigao je neverovatnih 11 golova i zabeležio nekoliko asistencija za svoju ekipu, čime je omogućio pobedu svoje ekipe nad Kumanovom rezultatom 35:30 i potpuno zasluženo poneo titulu MVP-a 14. kola.

U izboru za MVP-a, Lazar Adamović je osvojio ovu titulu sa 43% glasova, dok se na drugom mestu našao golman iz ekipe “Butel Skopje”, Bojan Blažeski sa 22% glasova. U trci za MVP-a našli su se i Antonio BurčeskiEmilijan GorgovskiNenad KosteskiPetar Atanisijevik i Petak Bugarinovik koji su dobili 10 i manje posto glasova.

Ovom sjajnom partijom, Lazar Adamović je spasao svoj tim od direktnog ispadanja iz makedonske elite i obezbedio utakmicu u baražu protiv ekipe “Dračevo” koju je Vardar Negotino dobio rezultatom 27:22 i na taj način opstao u Super ligi.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.