Izgubljen još jedan mladi život – Preminula devojka povređena u saobraćajnoj nesreći kod Banjskog polja

Osamnaestogodišnja devojka poginula je u današnjem udesu koji se desio u blizini skretanja za Banjsko polje. Najnovije informacije navode da je ustanovljeno da su ostala četiri putnika iz putničkog vozila sa teškim telesnim povredama.

udes-banjsko-polje
Foto: Bor030

Osamnaestogodišnja L.Z. (18) preminula je u borskoj bolnici od posledica povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći danas oko 17 sati nedaleko od Banjskog polja. Lekari Opšte bolnice su se više od četiri sata borili za njen život, ali ni pokušaj reanimiracije pre slanja za Beograd nisu dali rezultata.

Jedan od putnika je zbog višestrukih preloma smešten na odeljenju Centralne intenzivne nege, dok je jedna putnica zadobila prelom pršljena i sutra će biti prevežena za Beograd.

Iako je uviđaj još u toku, prema prvim informacijama iz policije, L.Z. je, usled neprilagođene brzine, prešla na drugu stranu kolovoza i direktno se suadarila sa autobusom iz suprotnog pravca.

Svi putnici u automobilu su bile mlade osobe, starosti oko 18 godina.

Više puta je ukazivano na probleme koje ova deonica puta nosi! Pozivamo nadležne da preuzmu odgovornost i da reše date probleme na ovom putu i doprinesu smanjenju saobraćajnih nesreća poput ove!

Izvor: Ist Media

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.