Tebrizam vas vodi na planinu Stol!

Mnogo je lokacija na koje možemo da se uputimo i provedemo odlično vreme u prirodi, a Tebrizam se odlučio da u okviru svog programa Advenčurizam napravi još jednu avanturu koja će ovoga puta biti na planini Stol.

Advencurizam-dizajn-program-IG-naslovna
Foto: Tebrizam

U subotu 8. juna u 07:30 započinje avantura koja će ljubiteljima planina i prirode omogućiti da se upoznaju sa prirodnim lepotama planine Stol, uživaju u pogledu sa vrha ove planine, ali i da upoznaju neke nove ljude i kvalitetno iskoriste svoje vreme.

Do planine Stol ići će se autobusom, redovnom linijom Bor – Gornjane koja vodi direktno do stajališta “Cepe”, koje je raskrsnica ka planinama Stol i Veliki Krš. Polazak autobusa je iz Bora u 07:45, a okupljanje svih učesnika će biti u 07:30 na stanici na 4. km (kod Sportskog centra), dok će svakako biti mogućnost da se i drugi učesnici priključe ekipi na ostalim stajalištima u Boru. Povratak za Bor je planiran takođe sa stanice Cepe i zakazan je u 13:15.

Organizatori savetuju da učesnici ponesu hranu, vodu (barem flašu od 1.5l), šešire ili kačkete kao zaštitu od sunca, ali i rezervnu odeću i kišobran (shodno promenljivosti vremena), dublju i čvršću obuću za penjanje, kao i dobro raspoloženje i avanturistički duh.

Da biste bili deo ove avanture potrebno je izvršiti prijavu putem Google formulara a za dodatne informacije se možete obratiti na fejsbuk stranici i instagram profilu Tebrizma.

Fotografiju sa naslovnog dizajna ustupio na korišćenje Uroš Načić.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.