VIDEO: Izašla nova epizoda podkasta “Šta ima?” – gošća Katarina Stevanović

Gošća 33. epizode borskog omladinskog podkasta “Šta ima?” bila je Katarina Stevanović, kreativna devojka iz Bora koja je svoje veštine razvijala još od fakultetskih dana i kroz aktivistički rad.

Kaca_naslovna_001
Foto: Tebrizam

Epizoda je posebno usmerena na razgovor o jednoj temi za koju se pokazalo da se vrlo malo zna, a to je NVO (nevladina organizacija) i ovo je ujedno još jedna aktivnost u okviru Tebrizmovog projekta “NVO? Tebra, šta je to?”, programa “Ziman-ov fond za mlade” koji sprovodi Zaječarska inicijativa u saradnji sa Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.

Kaćin put ka uspešnoj karijeri naveo je i na NVO sektor koji za cilj ima poboljšanje zajednice, te je imala priliku da bude u organizaciji “Unije studenata socijalnog rada“, kao i organizaciji “Razlivalište” koje su joj donele dosta novih najboljih prijatelja, novih znanja i veština, prostora za greške i učenje iz grešaka, ali i pomogle ka nalaženju posla iz snova.

Imala je priliku da radi u Microsoft-u u Srbiji u kojem je radila kao asistent direktora, no pored toga bavila se i kreiranjem različitih digitalnih kampanja, a sada se nalazi na poziciji Employer Branding Coordinator u kompaniji Nordeus, koja će njenu karijeru dići na još veći nivo.

Pored posla, Kaća deli priču kako je započela na svojim društvenim mrežama, vlogove pod nazivima Foodz, Drinkz, Weekendz, o čemu možete više saznati u epizodi, ali i na njenom Instagram i TIkTok nalogu (@gondingaz).

Znate li šta je NVO? Bili nekad uključeni u aktivnosti ili biste voleli da budete uključeni u aktivnosti organizacija?

Pogledajte celu epizodu iznad ili na youtube kanalu Tebrizam.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.