Postanite član Narodne biblioteke Bor – uvek je pravo vreme za knjigu

Veoma često danas vidimo kako ljudi nemaju vremena da pročitaju ni članak u novinama, a kada biste ih pitali za knjige, mnogi se ne bi ni setili kada su poslednju knjigu pročitali. Međutim, da bismo se svi podsetili koliko je čitanje knjiga značajno imamo opciju da postanemo članovi Narodne biblioteke Bor.

crushpixel - za biblioteku
Foto: CrushPixel

Narodna biblioteka Bor od uvek nudi raznovrstan asortiman knjiga kako za one najmlađe, tako i za osnovce, srednjoškolce, studente, ali i nešto malo starije. Na odeljenjima borske biblioteke mogu se pronaći neka od najvećih dela, kako domaćih, tako i stranih autora, a dostupna je i različita naučna literatura za radoznale.

Da biste mogli da pročitate neka od najpoznatijih, ali i istražite neka manje poznata dela, dovoljno je da postanete član Narodne biblioteke Bor što možete učiniti na nekoliko načina:

  • Godišnja članarina za odrasle – 400 dinara
  • Polugodišnja članarina za odrasle – 200 dinara
  • Porodična članarina – 600 dinara

Međutim, članarina je za mnoge u biblioteci i besplatna a u ovu grupu spadaju: deca do sedam godina, srednjoškolci, nezaposlena lica, donori organa, dobrovoljni davaoci krvi, trudnice i porodilje (uz odgovarajuće fotokopije dokumenata).

Ukoliko su vam potrebne neke dodatne informacije oko samog učlanjenja, kontakt informacije Narodne biblioteke Bor možete pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.

Iako živimo u vremenu digitalnih tehnologija, čitanje nam je veoma značajno iz mnogo razloga, zato je uvek pravo vreme za knjigu.

Ostavi odgovor

Kako vam se dopada nova pevačica benda Linkin park, Emili Armstrong?

Predstojeći događaji
There are currently no events.