FOTO, VIDEO: Stand up komičar Aleksandar Perišić ponovo oduševio Borane

Stand up komičar Aleksandar Perišić nakon dve godine ponovo je nastupio u borskom pabu “Stara kajla” i oduševio sve ljubitelje stand up komedije.

Perisa_naslovna_1
Foto: Tebrizam

U nešto više od sat i po vremena nastupa, Borani su u prepunom pabu “Stara kajla” imali priliku da uživaju u sjajnom Perišinom nastupu ali i da, kao što stand up komedija i podrazumeva, osim aplauzom i smehom, paralelno učestvuju u forama i razvoju priče.

Perisa_tekst_2
Foto: Tebrizam

Jedan od najboljih stand up komičara Srbijesvojim specifičnim humorom prožeo je dosta različitih tema kroz svoju priču.

Neke od najčešćih fora, u kojima gotovo svako od nas može da se pronađe, podrazumevale su muško-ženske odnose, balkansko roditeljstvo, generacijski jaz u gotovo svakom segmentu života, a saznali smo i zbog čega su to “žene manje plaćene na različitim poslovima”.

Perisa_tekst_1
Foto: Tebrizam

Osim nastupa, Aleksandar je u kratkom intervjuu za Tebra portal izneo svoje mišljenje na temu stand up komedije u Srbiji i regionurazvoju stand up kulture, kao i značaju poruka koje stand up komedija šalje publici. Ceo razgovor možete pogledati i u videu ispod.

Zadovoljni i nasmejani Borani imali su priliku da sa Aleksandrom dodatno proćaskaju i slikaju se nakon nastupa, a ono što je zasigurno, borska publika će imati priliku da uživa u forama Aleksandra Perišića i u nekom narednom periodu.

Atmosferu sa nastupa možete pogledati i kroz galeriju slika.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.