Advenčurizam: Na Lazarev kanjon sa Tebrizmom

Posle dužeg vremena ekipa iz Tebrizma organizovaće novu avanturu za sve ljubitelje prirode, a ovoga puta izlet će biti na Lazarevom kanjonu.

Advenčurizam dizajn program naslovna
Foto: Tebrizam

U nedelju 7. aprila u 07:45 započinje avantura u okviru koje će biti posećena dva vidikovca Lazarevog kanjona, što će pružiti odličnu priliku za uživanje u prirodi, ali i međusobno upoznavanje i druženje prisutnih.

Do Lazarevog kanjona ići će se autobusom, redovnom linijom Bor – Stanijevići koja vodi direktno do skretanja za Lazarevu pećinu i sam kanjon. Polazak autobusa je iz Bora u 07:45, a okupljanje svih učesnika će biti u 08:40 kod Lazareve pećine. Povratak za Bor je planiran sa iste stanice i zakazan u 13:20.

Organizatori savetuju da učesnici ponesu hranu, vodu i rezervnu odeću (shodno promenljivosti vremena), ali i pre svega dobro raspoloženje i avanturistički duh.

Da biste bili deo ove avanture potrebno je izvršiti prijavu putem Google formulara a za dodatne informacije se možete obratiti na fejsbuk stranici i instagram profilu Tebrizma.

Osim okupljanjem i putovanjem autobusom iz Bora, druženju se mogu pridružiti i svi ljubitelji prirode koji žele da dođu na kanjon sopstvenim prevozom i to je samo potrebno naglasiti u prijavnom formularu radi lakše evidencije.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.