„Dani malo dušu tebra! 2.0“ – novi volonterski “Šta nam teško?” projekat Tebrizma

„Šta nam teško“ volonterski projekat Tebrizma pod nazivom „Dani malo dušu tebra! 2.0“ i ove godine prošao je selekciju i biće podržan u okviru projekta „Nacionalni program volontiranja – Mladi su zakon 2023“, koji sprovode Mladi istraživači Srbije.

SNT_04
Foto: Tebrizam

Prethodne godine u sklopu “Šta nam teško?” projekta Tebrizam je napravio kutak za druženje mladih ispred prostorija Obrazovno kreativnog centra u okviru Mašinsko-Elektrotehničke škole u Boru.

Ove godine cilj je da se još više uredi taj prostor, tako što će dodatno biti ograđenbiće dodata mesta za sedenjedodatno će biti ofarbani svi elementii kutak će biti osvetljen.

Želja je da se aktivira još mladih u sređivanju ovog prostora sa ciljem da kutak postane veći i lepši nego trenutno, kao i da ljudi sve češće svraćaju i osećaju se u njemu kao kod kuće.

Nakon sređivanja, otvaranje novog kutka biće realizovano kroz društvene igre i upoznavanje i druženje.

O datumu akcije uređivanja kutka, kao i o njegovom otvaranju, javnost će biti naknadno obaveštena, a učešće na akciji biće moguće prijavljivanjem putem online formulara.

Sve dodatne informacije o akciji moguće je dobiti na fejsbuk stranici i instagram nalogu Tebrizma.

“Nacionalni program volontiranja – Mladi su zakon 2023” sprovode Mladi istraživači Srbije u partnerstvu sa Pokretom gorana Vojvodine iz Sremskih Karlovaca, CeGraD-om iz Obrenovca, TIM42 iz Leskovca i GM Optimist iz Gornjeg Milanovca, uz podršku Ministarstva turizma i omladine Republike Srbije.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.