FOTO: Na humanitarnoj akciji u pabu “Stara kajla” sakupljeno 316.180,00 dinara za lečenje Irine Trojanovski

Pab “Stara Kajla” u saradnji sa moto klubom “MS Srbi” i brendom “2am”, održana je velika humanitarna akcija za malu Boranku Irinu Trojanovski koja boluje od retke bolesti i pri tome prikupljeno čak 316.180,00 dinara.

Naslovna_Kajla_1
Foto: Tebrizam

Na humanitarnoj akciji, koja je održana 26. jula i trajala od 10 časova pre podne do ponoći, petorica tatto majstora (Švaba tattooTattoo studio ŽivkovMaddog ShomyDead Miner Tattoo Artist i Stefan Stefanović) svoje vreme i znanje posvetili su ovoj akciji tetovirajući posetioce minijaturnim tetovažama po ceni od 1200 dinara po tetovaži. S obzirom na pristupačnu cenu, posetioci su na ovaj način pomogli maloj Irini, a takođe su i dobili priliku da istetoviraju nešto značajno za sebe.

Ogromna gužva i pre samog početka akcije, prema rečima Miloša Živaljevića vlasnika paba “Stara kajla” i jednog od organizatora akcije, veoma je prijatno iznenadila sve organizatore.

Kajla_1
Foto: Tebrizam

Ideja je potekla od MS Srbi i klasičan brainstorming je doveo do cilja da sakupimo sredstva za Irinu kroz tetoviranje i prodaju majica Gluvog doba, a kasnije i nastupa DJ-a jer će svako da da svoj doprinos, što kroz tetovaže, što kroz majice, što kroz kutije, što mi kroz pazar. Tako da, jedna zdrava priča i ovo je cilj da bude tradicionalni događaj koji će svake godine da se organizuje za, jelte, kome bude bilo potrebno.

Za sada je odličan odziv, od 10 časova je gužva, zapravo i ranije, ali od kada su krenuli, majstori nisu stali. I dalje se čeka na tetoviranje. Ja verujem da do sada ima, odokativno, pedesetak tetovaža odrađenih, što je za period od 5-6 sati, dobar odziv.

Mi kao pab, manje-više, u suštini spontano organizujemo akcije, ali smo tokom cele godine otvoreni za takve događaje. Imali smo humanitarnu akciju sa Delijama. Imali smo samostalnu humanitarnu akciju za Todora iz Niša, sada imamo trenutno za Irinu Trojanovski. Sigurno će biti još neka akcija do kraja godine. Mi smo otvoreni za saradnju bilo kog tipa, samo da je zdrava priča i normalni ljudi i da to ide u pravom smeru,

rekao je Miloš Živaljević vlasnik paba “Stara kajla”

Osim toga, brend “2am” pridružio se akciji prodajom svojih proizvoda koji su se mogli naći u samom lokalu “Stara kajla“. Posebno je pažnju privukla i njihova zastava koja je stavljena na licitaciju koja je trajala do 22h. Zastava je prodata za 5500 dinara, a uz to je i osoba koja je ponudila ovu cifru dodatno nagrađena majicom i bermudama ovog brenda.

Atmosferu ove humanitarne akcije podigao i DJ Mamulakoji je od 18 časova puštao muziku! U pabu je takođe bila izložena kutija za sve one koji su želeli na ovaj način da daju svoj doprinos maloj Irini.

Kajla_2
Foto: Tebrizam

Zahvaljujući ogromnom odzivu građana, na kraju dana je akcija završena sa neverovatnih 316.180,00 dinarakoji su uplaćeni na žiro račun male Irine Trojanovski.

Za sve koji nisu mogli da prisustvuju humanitarnoj akciji, svoj doprinos još uvek mogu dati uplatom na žiro račun 160-6000001725479-17 ili slanjem SMS poruke na 1531 na 3030.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.