Humanitarna akcija za našu Jovanu!

Pab “Stara kajla” i udruženje “Borci za Bor” odlučili su da Jovanu Stanišić podrže u svojoj teškoj borbi tako što će organizovati humanitarnu akciju/žurku u petak 19.04. Akcija će početi bazarom od 11 časova u bašti paba i trajaće tokom celog dana, a od 21 h će krenuti žurka na kojoj će DJ Petko puštati muziku.

jovana-stanisic
Foto: Bor030

Našoj Boranki Jovani Stanišić je pre dve i po godine otkriven kolorektalni karcinom u četvrtom metastatskom stadijumu sa retkom genetskom mutacijom. Prošla je do sada kroz tešku operaciju, mnoga zračenja i terapije, i pored svega toga dokazuje svoju ogromnu veličinu borca

Jovani ćemo moći da pomognemo doniranjem novčanih sredstava na samom bazaru, a osim davanja priloga svaki posetilac ima mogućnost da donese bilo koju stvar, predmet (slika, ploča, muzički instrument, rukotvorine, knjige…) i ostavi ga za prodaju na bazaru koji će biti ispred samog paba.

Osim na dan same akcije, Jovani možemo pomoći uplatama na dinarski račun korisnika preko Fondacije Humanost bez granica 160-6000001915441-06 kao i slanjem poruka sa brojem 204 na broj 2407!

Dođite da zajedno podržimo akciju i pomognemo Jovani, naša pomoć će joj povećati šansu da iz borbe izađe kao pobednik!

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.