Ne propustite! Atelje 212 uskoro u Boru sa predstavom “Pristanak”

Predstava „Pristanak“ je prvo susretanje naše publike s važnim delom savremene engleske autorke. Postavljajući pitanja o slepilu pravde i vidicima koji često ostaju suženi.

Pristanak_naslovna
Foto: Centar za kulturu Bor

Atelje 212 odigraće pozorišnu predstavu „Pristanak“ engleske autorke Nine Rejn u režiji Nebojše Bradića, 20. novembra sa početkom u 19.00 h u muzičkoj školi u Boru.

U intrigantnoj drami „Pristanak“, advokati koji su i prijatelji se suočavaju kao suprostavljene strane u slučaju silovanja. Život glavnog svedoka, žene žrtve, izgleda dosta drugačiji od njihovih. Međutim, njen turbulentan život neprimetno se presipa u odnose između prijatelja i rivala na poslu, njihovi životi se mešaju i menjaju pod uticajem različitih verzija istine.

Predstavu igraju: Tamara DragićevićJovana GavrilovićSofija JuričanAnica DobraBojan ŽirovićBranislav TrifunovićMarko GrabežJelena Stupljanin.

Pristanak_01
Foto: Atelje 212

Cena ulaznice je 1000 dinara. Ulaznice možete kupiti na blagajni ustanove „Centar za kulturu Bor“ od 15. novembra, radnim danima od 8 do 14 h, dok na dan predstave karte možete kupiti od 8 do 19 h.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.