Neša Bridžis u Boru – Stand up komedija “Muško-ženski svet”

Neša Bridžis, naš poznati stand up komičar, 24. aprila u 20 časova u sali bioskopa “Zvezda” u Boru izvešće komediju “Muško-ženski svet”.

Neša_Bridžis_naslovna
Foto: Centar za kulturu Bor

Neša Bridžis, jedan od najpoznatijih stand up komičara sa ovih prostora, svoju komediografsku karijeru započeo je još kao mali. Profesionalno se bavi stand up komedijom od 2010. godine. Do sada je održao preko 1500 nastupa u zemlji i inostranstvu, uprkos strahu od letenja, nastupao je i u Australiji. Neša je prepoznatljiv po svojoj imitaciji i odličnoj improvizaciji. U svojim nastupima neretko i zapeva, najpoznatija pesma mu je “Ej, Riki Martine”. Neša je bio učesnik treće sezone šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i tada osvojio treće mesto.

U predstavi “Muško-ženski svet”, koja je proputovala Evropu, videćete iz muškog i ženskog ugla, sa kakvim izazovima se susreću bračni drugovi. U predstavi se puno ljudi pronašlo ali i dobro nasmejalo.

Karte možete kupiti na blagajni bioskopa “Zvezda” od 16 do 20 časova (osim ponedeljkom i sredom), a cena karte iznosi 700 dinara.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.