Crvena zvezda trenutno jedina bez poraza u Evroligi

Gotovo potpuno neočekivano nakon prva tri kola u Evroligi, najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi, beogradska Crvena zvezda je jedina ekipa koja je do sada ostvarila sve tri pobede i trenutno je prva na tabeli.

Crvena_zvezda_naslovna
Foto: RTV/Nemanja Jovanović

Nakon poraza Monaka od Barselone, Crvena zvezda se barem do četvrtka uveče izdvojila na prvom mestu ligaškog dela Evrolige. Sjajan početak Crvene zvezde ove sezone, jasno je istaknut i na društvenim mrežama Evrolige sa posebnom porukom: “Ko može da ih zaustavi?”.

I zaista jeste tako. Nakon tesne utakmice i pobede u prvom kolu na gostovanju u Parizu, ali i dosta sigurnije igre protiv Baskonije u Beogradu, Crvena zvezda je u utorak uveče pokazala da rezultati sa početka sezone nisu slučajnost.

Na utakmici protiv Fenerbahčea u Istanbulu košarkaši Crvene zvezde dominirali su tokom čitavog meča i možda odigrali i svoju najbolju utakmicu u Evroligi. Ova pobeda naročito dobija na snazi kada uzmemo u obzir da je ekipi Fenerbahčea predviđen plasman u četiri najbolje ekipe na kraju sezone, odnosno Final foru-u.

Da li će Crvena zvezda nastaviti sa pobedničkim nizom, videćemo već u petak 18. oktobra od 20 časova, kada beogradski tim igra još jednu veoma tešku utakmicu u Beogradskoj areni protiv španske Barselone. Zasigurno je da će Arena biti puna, ali je za sve fanove košarke prenos obezbeđen na kanalu Sport Klub 1.

Ostavi odgovor

Kako vam se dopada nova pevačica benda Linkin park, Emili Armstrong?

Predstojeći događaji
There are currently no events.