Jedna od najboljih Playstation igara konačno dostupna na PC-u!

Za sve ljubitelje Japana i samuraja, Sucker Punch Productions, jedan od najvećih studija u industriji video igara, odlučio je da nakon četiri godine od originalnog izdanja učini svoju izuzetno popularnu igru dostupnom i za Windows. Reč je o best-saler igri “Ghost of Tsushima”!

Ghost of Tsushima
Foto: Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima: Director’s Cut” je akciona video igra epske samurajske avanture, koja je prvobitno osvojila srca publike svojom prelepom, estetičnom i realističnom grafikom. Do sada su ljubitelji ove igre imali priliku da je igraju jedino na PlayStation konzolama.

U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Jina Sakaija, posvećenog ratnika odlučnog da oslobodi svoju domovinu Cušimu od mongolske invazije. Kako se Jinovo putovanje odvija, njegova stroga posvećenost Bušido kodeksu se sukobljava sa surovim realnostima rata, što ga vodi ka usvajanju duha Cušime. “Ghost of Tsushima” pored originalnog solo player režima, nudi i dodatni sadržaj priče i mogućnosti za istraživanje, kao i multiplayer mod “Ghost of Tsushima: Legends”.

Playstation
Foto: Playstation

“Ghost of Tsushima: Director’s Cut” je od 16. maja 2024. dostupan na Windows-u, uz verzije za PlayStation 4 (PS4) i PlayStation 5 (PS5). Ovu video igru moguće je kupiti na Steam-u!

NAPOMENA: Igrica trenutno nije dostupna za region Srbije, ali je svakako preporuka da ispratite informacije o njenoj dostupnosti u narednom periodu.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.