Nova dugoočekivana epoha poznate video igre je pred nama!

Ubisoft je nedavno najavio izlazak najnovijeg dela poznate video igre koja opisuje epsko putovanje u srce drevnog Japana. Izlazak je zakazan za 15. novembar 2024. godine, a u pitanju je dobro poznata video igra “Assassin’s Creed Shadows”!

Assassin's Creed
Foto: Assassin’s Creed

U Assassin’s Creed Shadows, igrači će ući u složenu priču o Naoeu, veštom shinobi Assassin-u iz provincije Iga, i Yasukeu, legendarnom afričkom samuraju. Radnja je smeštena u burni period kasnog Sengoku doba, gde se njihovi putevi ukrštaju otkrivajući zajedničku sudbinu koja će redefinisati budućnost Japana. Igrači će svedočiti rađanju transformativne ere oblikovane njihovim postupcima i odlukama, kombinujući istorijske legende sa uzbudljivim gejmplejom.

Assassin's Creed
Foto: Assassin’s Creed

Assassin’s Creed Shadows izlazi 15. novembra 2024. godine. Igrači koji se pretplate na Ubisoft+ ili kupe Ultimate Edition, moći će da igraju tri dana ranije, od 12. novembra. Assassin’s Creed Shadows će biti dostupan na Ubisoft+, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Mac računarima sa Apple silicon procesorima putem Mac App Store-a, kao i na Windows PC putem Ubisoft Store-a i Epic Games Store-a.

Assassin’s Creed Shadows Collector’s Edition je dostupan za pre-order na Ubisoft-ovom zvaničnom veb-sajtu.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.