FOTO: Još jedna sjajna avantura Tebrizma i mladih iz Bora na Lazarevom kanjonu

U okviru Advenčurizma, programa koji organizuje ekipa iz Tebrizma, organizovana je nova, sjajna avantura do Lazarevog kanjona za mlade iz Bora.

NASLOVNA_adven
Foto: Tebrizam

Sunčana, prolećna nedelja je idealna za boravak u prirodi, a upravo su mladi avanturisti iz Bora iskoristili jednu ovakvu priliku da svoj dan provedu u obilasku Lazarevog kanjona i prirode nadomak Lazareve pećine.

Ekipa iz Tebrizma i ostali mladi avanturisti, ranim jutrom su se okupili i autobusom pošli do Lazareve pećine gde su se pridružili i drugi mladi ljubitelji prirode. U pet sati druženja, mladi su imali prilike da testiraju svoju fizičku spremu penjući se do vidikovaca nad samim kanjonom.

Mladi avanturisti uživali su u pogledu na Lazarev kanjon iz dva ugla, tačnije sa dva različita vidikovca, a to potvrđuju i njihovi utisci i reakcije na društvenim mrežama.

Osim druženja na vidikovcima, kao i kasnijeg kuliranja kod same Lazareve pećine, ova avantura je bila i edukativnog karaktera, tako da su mnogi avanturisti bez iskustva u penjanju i kretanju u planinskim predelima, imali priliku da čuju i nauče kako je moguće što bezbednije kretati se na ovakvom terenu.

Ova avantura je bila odlična prilika da mladi provedu svoje vreme što kvalitetnije, upoznaju neke nove ljude i prošire svoja znanja i iskustva o prirodi u svojoj okolini.

Prirodne atrakcije u okolini Bora su mnogobrojne, a mladi veoma zainteresovani za ovakve događaje tako da je gotovo zasigurno da avanturiste očekuje još mnogo ovakvih druženja i narednom periodu.

Kako su se proveli avanturisti na Lazarevom kanjonu, možete videti i na slikama ispod.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.