Sanja Pavlović – prva takmičarka u istoriji kviza “Potera” koja je sama osvojila pola miliona

U jedanaestoj sezoni poznatog kviza “Potera”, profesorka književnosti i dugogodišnji ljubitelj kvizova, Sanja Pavlović ušla je u uzan krug onih koji su sami pobedili tragača. Svojim znanjem osvojila je sumu od 500 000 dinara.

Sanja-Pavlovic
Foto: RTS/Kviz “Potera”

Sanja se, kako kaže, nadala da će “Poteru” završaviti sa svojom ekipom, ali nije imala te sreće. Njene saigrače Igora Stefanovića diplomiranog inženjera zaštite na radu, Luku Vučkovića psihologa i Đorđa Kneževića učenika gimnazije, tragač Žarko sustigao je u drugoj igri. Sanja je još navela i to da je najmanje priželjkivala trku sa Žarkom zato što je dobar u svim oblastima, pa ovaj podatak još više uveličava Sanjinu pobedu.

Hrabra takmičarka je u drugoj igri “na prvu” prihvatila višu sumu od pola miliona dinara. Na samom početku je pogrešila jedno pitanje, ali je kasnije briljirala i pokazala svo svoje znanje. U trećoj igri Sanja je tačno odgovorila na 22 pitanja i par puta vratila tragača.

Na kraju emisije Jovan Memedović je u ime produkcije pozvao Sanju da bude tragač u kvizu, na šta je ona odgovorila da će razmisliti.

U gostovanju u emsiji “Jedan dobar dan” na RTS-u, Sanja se osvrnula na činjenicu da je u kvizovima dosta manje žena u odnosu na muškarce i jasno poručila svim ženama da samo stisnu zube i dođu u kvizove.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.