Humanitarni Vaskršnji turnir u Boru

Još jedan humanitarni Vaskršnji turnir nas očekuje u Boru 6. maja, a da li ste znali da baš vi time što blejite, takmičite se i uživate u sportu možete još i da pomognete ugroženim porodicama i svetinjama na Kosovu i Metohiji?

Vaskršnji_turnir_naslovna
Foto: FB/Klub navijača Borani

U Boru će drugu godinu za redom biti organizovan Vaskršnji turnir u malom fudbalu i basketu 3 na 3 na Đurđevdan 6. maja sa početkom od 12 časova na terenima Parka malih sportova u sklopu sportskog centra “Bobana Momčilović Veličković”. Turnir će biti deo Vaskršnje akcije koju organizuje “Fondacija Delije”.

Kotizacija po čoveku za učešće na turniru iznosi 1000 dinara (i za mali fudbal i za basket je isti iznos), a ukoliko neko želi da učestvuje na oba turnira kotizacija iznosi ukupno 2000 dinara po čoveku. Prijave za turnire su otvorene do 11:30 na sam dan turnira, a u međuvremenu je prijavljivanje ekipa moguće i putem fejsbuk stranice Klub navijača Borani.

“Fondacija Delije” i ove, kao i prethodne tri, godine organizuje u različitim gradovima Srbije, a i šire, Vaskršnju akciju u vidu kulturnih i sportskih dešavanja, koja ima za cilj da prikupi sredstva za ugrožene porodice i manastire na Kosovu i Metohiji.

Skupite drugare i dođite zajedno da dan provedete u sportu i ujedno pomognete ugroženima, a ukoliko nemate ekipu, ili se ne bavite sportom, možete doći i bodriti ostale, a i takođe ostaviti donaciju. Vaše jedno popodne na terenu će nekom mnogo značiti!

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.