“Šta me opet snađe” – predstava Anđelke Stević Žugić u Boru

Premijera predstave “Šta me opet snađe”, u kojoj glavnu ulogu igra talentovana Anđelka Stević Žugić, biće izvedena 27. aprila 2024. godine. U ovom uzbudljivom teatarskom događaju, publika će imati priliku da uživa u vrhunskoj izvedbi u sali bioskopa “Zvezda” u Boru, sa početkom u 20 časova.

Šta_me_opet_snađe_naslovna
Foto: Centar za kulturu Bor

U komediji-monodrami “Šta me opet snađe”, pratimo glumicu Anđelku Stević Žugić u ulozi Jovanke “Joke” Jakovljević u njenom turbulentnom putovanju kroz emotivni haos nakon razvoda. Sa humorom i snalažljivošću, priča o njenim suludim odlukama i tragičnim situacijama dok pokušava da pronađe “novi život” i “novu sebe”. Uz podršku svojih najboljih prijateljica, mame i babe i neizbežnih astrološkinja i psihoterapeuta, ova priča o ljubavi, razočaranju i ponovnom otkrivanju sebe osvaja publiku svojom nepredvidljivošću i šaljivošću.

Cena ulaznice iznosi 1.200 dinara, a svi ljubitelji pozorišta imaće priliku da se prepuste magiji pozorišta i upletu u priču koja će osvojiti njihova srca. Kupovina ulaznica moguća je na blagajni bioskopa “Zvezda” radnim danima i vikendom, od 16 do 20 časova (osim ponedeljkom i sredom).

Ne propustite ovu izuzetnu priliku da se sjedinite sa umetnošću i dragocenim trenucima predstave koja će vas odvesti na putovanje kroz emocije i smeh.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.