“BAPUSS” održao prezentacije svojih studijskih programa borskim maturantima

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija”, jedna od najprestižnijih i priznatijih akademiija strukovnih studija u našoj zemlji, održala je u utorak, 5. marta, u borskim srednjim školama prezentacije studijskih programa koje bi maturanti mogli da upišu.

Izvor: Bapuss
FOTO: FB/Bapuss

Borski maturanti će u sledećoj godini imati prilike da u svom gradu upišu studije na jednom od šest studijskih programa koje nudi Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija.

Maturanti će imati priliku da upišu studijske programe: finansije, računovodstvo i bankarstvo, porez i carine, marketing, menadžment, informacioni sistemi i tehnologije i javna uprava.

Bapuss će mogućnost studiranja omogućiti ne samo maturantima, već i studentima koji su nekada započeli studije, ali ih nisu završili. Profesori će održavati konsultacije jednom nedeljno i to u Boru, te će se studentima značajno smanjiti troškovi.

Ovo je jedna nova prilika za sve borske srednjoškolce a za dodatne informacije o samoj akademiji i upisu više informacije budući studenti mogu pronaći na sajtu www.bpa.edu.rs.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.