FOTO, VIDEO: Još jedna “Šta nam teško” akcija organizovana u Boru

Ova jesen je u Boru predviđena za “Šta nam teško” akcije, pa je nakon kreiranja različiih, kreativnih proizvoda mladih i uređenja Tebra kutka za mlade na red došlo i “Veće igara” organizovano od strane IZOAR-a, novog, omladinskog udruženja u Boru.

IZOAR_naslovna
Foto: Tebrizam

Institut za omladinski aktivizam i različitosti (IZOAR), u prostorijama Gimnazije “Bora Stanković” u subotu 18. novembra organizovao je veče društvenih igara u okviru “Šta nam teško” akcije.

Na večeri duštvenih igara okupilo se oko dvadesetak mladih koji su imali prilike da se dodatno upoznaju, druže i takmiče kroz nekoliko veoma interesantnih društvenih igara.

Osim druženja i igranja igara, ovo je bila i prilika da osnivači IZOAR-a prisutnima predstave svoje udruženje, predstave cilj osnivanja kao i mogućnosti i neke buduće planove udruženja.

U kratkom razgovoru sa Lazarom Begovićem i Danicom Firanović, ekipa Tebra portala dobila je neke dodatne informacije o samom udruženju i predstojećim aktivnostima IZOAR-a.

Bor je na ovaj način dobio još jedno omladinsko udruženje koje će svojim aktivnostima pokušati da dodatno podstakne omladinski aktivizam i pomogne boljitku života mladih u gradu. Rad organizacije IZOAR možete pratiti na njihovom instagram profilu.

Atmosferu sa večeri društvenih igara pogledajte i kroz galeriju slika.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.