Ponovo saobraćajka na putu za Brestovačku Banju – Teško povređene mlade osobe

Na putu Bor – Brestovačka Banja oko 17 časova dogodila se još jedna teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno pet mladih osoba.

udes-banjsko-polje
Foto: Bor030

Na jednoj od poslednjih krivina, u blizini skretanja za naselje Banjsko Polje, sudarili su se putničko vozilo i autobus “Bortravela” koji se uputio ka Borskom jezeru. Kako nezvanično saznajemo, saobraćajna nezgoda se desila u trenutku kada je putničko vozilo preticalo vozilo ispred sebe i direktno se sudarilo sa autobusom.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređeno je pet mladih osoba iz putničkog automobila, a prema nezvaničnim informacijama kod pojedinih osoba radi se o lomu kuka, povredi glave, dok su ostali učesnici zadobili nešto lakše povrede. Povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni do borske zdravsvtene ustanove gde im je ukazana pomoć i ustanovljen stepena povreda. Osobe sa težim povredama sanitetskim vozilima su odvezene u Beograd gde će im biti pružena potrebna pomoć.

Kroz višemesečni rad smo na mnoge načine pokušavali da ukažemo na pregršt saobraćajnih problema koji se uostalom tiču i puta Bor – Brestovačka Banja. U jednom od prethodnih tekstova smo jasno naglasili kakva je problematika ovog puta i zašto je značajno da uređenjem ovog puta i boljom regulacijom saobraćaja težimo da u potpunosti izbegnemo situacije u saobraćaju poput ove.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.