FOTO: Prikupljeno je 132 960 dinara za lečenje naše Boranke Jovanu Stanišić!

Borci za Bor i Pub Stara Kajla juče su organizovali humanitarnu akciju i DJ žurku sa kojih je sakupljeno neverovatnih 132 960 dinara za potrebe lečenja Jovane Stanišić!

Naslovna
Foto: Tebrizam

Boranka Jovana Stanišić se već dve i po godine bori sa kolorektalnim karcinomom koji je trenutno u četvrtom metastatskom stadijumu sa retkom genetskom mutacijom.

Humanitarna akcija, koja je organizovana u petak, 19.04, započela je bazarom od 11 časova ispred samog paba. Iako je dosta stvari bilo na samom štandu, ljudi su tokom celog dana na razne načine doprineli ovoj akciji – kako donirajući razne stvarčice (od knjiga, ploča, crteža…), tako i kupovanjem tih istih stvari!

Nakon toga je od 21h započeta žurka DJ Petka koja je dodatno privukla ljude da se i dalje priključe ovoj humanitarnoj akciji!

Uz humanost, muziku i dobro raspoloženje, Borci za Bor i Pub Stara Kajla su uspeli da prikupe ovu neverovatnu sumu novca, koja će biti uplaćena za lečenje naše Boranke Jovane Stanišić.

Pored toga, podršku Jovani možete pružiti i uplatama na dinarski račun korisnika preko Fondacije “Humanost bez granica” (160-6000001915441-06), kao i slanjem poruka sa brojem 204 na broj 2407.

Detalje sa humanitarne akcije možete pogledati u galeriji ispod.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.