Tinejdžerka udarila autom devetogodišnju devojčicu u Šistekovoj ulici u Boru

Još jedna saobraćajna nezgoda desila se na ulicama Bora, konkretno u Šistekovoj ulici gde je devetnaestogodišnja devojka udarila devojčicu koja je prelazila ulicu i bez zaustavljanja i pružanja pomoći povređenom detetu otišla sa lica mesta.

Šistekova_naslovna
Foto: Privatna arhiva

Devojčica je nakon ovog nesrećnog događaja uspela da ode u školu, međutim nakon što se požalila na bolove u stomaku zbrinuta je u borskoj Opštoj bolnici gde je zadržana na odeljenju hirurgije radi ispitivanja i praćenja stanja.

Prema informacijama sa portala Ist media, vozač koji se kretao iza automobila koji je udario devojčicu, uspeo je da zapiše deo registarskih oznaka automobila devojke, te je na osnovu toga borska policija uspela da otkrije identitet osumnjičene devojke i podnese prekršajnu prijavu.

Nažalost ovo je samo jedan u nizu incidenata koji se od početka godine desio na ulicama u Boru. Iako su i na našem portalu veoma česti apeli o smanjenju brzine vožnje i većenjem obraćanju pažnje na ugroženije učesnike u saobraćaju, ovakvi incidenti se iz mnogih razloga sve učestalije dešavaju.

Svi smo učesnici u saobraćaju i odgovorni za ono što se dešava u našem okruženju, od samih kreatora saobraćajne politike, preko vozača, do pešaka.

Vozite pažljivo!

Izvor informacija: Ist media

Rad medija Tebrizam podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.