Boranka Teodora Pavlovska je predstavnik Srbije na Evroviziji

Boranka Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, je upravo pobedila na takmičenju “Pesma za Evroviziju” sa pesmom “Ramonda” koju će sa ponosom predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji koja će se održati u maju u Švedskoj!

pze_drugo_vece_29022024_0240-scaled-e1709246264233-1000x560
Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon pesme “Džanum” koja je postigla globalnu popularnost i koja broji milionske preglede na različitim muzičkim platformama, Teya Dora nas nije razočarala svojim talentom i unikatnošću koju je iznela u svojoj takmičarskoj pesmi.

Nakon 3 večeri ovog takmičenja, Teya Dora je osvojila srca publike sa takmičarskom pesmom “Ramonda”. Ova pesma nosi simboliku cveta Natalijina ramonda koji nosi simboliku vaskrsnuća srpskog naroda nakon Prvog svetskog rata.

U velikoj konkurenciji zajedno sa Breskvicom, Zorjom i Konstraktom, Teya Dora je sa neverovatnih 22 poena (12 poena od strane žirija i 10 poena od strane publike) odnela pobedu na ovom festivalu!

Teya Dora će ovim ispuniti svoj veliki san i sa ponosom predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, koja će se održati 7, 9. i 11. maja u Malmeu u Švedskoj!

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.