Kik boks klub “Bor” upisuje nove članove

Već nekoliko godina unazad kik boks se u Boru izdvaja kao jedan od najtrofejnijih sportova, a kako bi se ovaj uspešan niz nastavio Kik boks klub “Bor” upisuje nove članove.

Kik_boks_naslovna
Foto: Kik boks savez Srbije

Tokom prethodnih godina gotovo sa svakog velikog takmičenja borci Kik boks kluba “Bor” donosili su medalje, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Boban Nikolić, Uroš Krstić, Damir Sejdija, Petar Dinić, Mihailo Veljković, predvodnici su jedne veoma uspešne generacije boraca ovog kluba, a gotovo zasigurno je da u našem gradu postoji još mnogo talenata za kik boks.

Kao dodatni motiv za svakog budućeg člana je svakako i glavni trener Kik boks kluba “Bor”, Siniša Vladimirović, jedan od najuspešnijih sportista u istoriji Bora a od nedavno i selektor Kik boks reprezentacije Srbije.

Kik boks klub “Bor” upisuje i muške i ženske članove, a treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 17:30 u donjoj hali sportskog centra “Bobana Momčilović Veličković”. Kao članovi Kik boks kluba “Bor”, osim takmičarski, kik boks možete vežbati i rekreativno.

Posetite neki od treninga kako biste dobili dodatne informacije o samom učlanjenju, a ono što je značajno zapamtiti, kik boks je, naročito u Boru i našem trofejnom klubu, i mnogo više od sporta.

Ostavi odgovor

Kako vam se dopada nova pevačica benda Linkin park, Emili Armstrong?

Predstojeći događaji
There are currently no events.