Borski fudbaleri pokazuju svoju humanost – humanitarna akcija za Irinu Trojanovski

Još jedna humanitarna akcija za malu Boranku Irinu Trojanovski, koja boluje od opake bolesti, biće organizovana u nedelju, 01.10.2023. godine, sa početkom od 15:30 h za vreme utakmice Bor-Zlot na Borovom stadionu.

Irina_naslovna
Foto: Jelena Ilić/Privatna arhiva

Kao što je već poznato širom zemlje, mala Boranka Irina se već duže vreme bori sa opakom bolešću. Malu Irinu očekuje nekoliko operacija koje joj mogu pomoći za normalnije detinjstvo i detinjstvo koje svako dete zaslužuje, međutim operacije zahtevaju veliku sumu novca.

Igrači Fudbalskog kluba „Bor”kategorije „petlići”, na čelu sa njihovim trenerom došli su na ideju da se organizuje humanitarna akcija koja će prikupiti novac za Irinino lečenje, novac će biti prikupljen na tribinama stadiona tokom duela između Bora i Zlota i svako će imati priliku da pomogne koliko može.

Ovo je još jedan od načina kako udruženi možemo da pomognemo Irini da pobedi ovu opaku bolest, zato su u nedelju potrebne što ispunjenije tribine Borovog stadiona.

Za sve koji ne budu mogli da prisustvuju utakmici, svoj doprinos još uvek mogu dati uplatom na žiro račun 160-6000001725479-17 ili slanjem SMS poruke na 1531 na 3030.

Budimo humani i pokažimo ljudskost na delu!

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.