Još jedna edukativna radionica za digitalce!

U okviru projekta “Nova generacija digitalnih kampanjera!”, biće organizovana još jedna edukativna radionica za mlade pod nazivom “Savladajte osnove video reportaže” koja će biti održana 30. avgusta sa početkom u 17 časova u Obrazovno kreativnom centru u Boru.

Savladajte_osnove_video_reportaze
Foto: Tebrizam

Video-snimci su forma za prikazivanje sadržaja koja je današnjoj omladini najomiljenija. Međutim, osim što je potrebno da se neki video-sadržaj osmisli i nasnimi, veoma je značajno znati i na koji način je potrebno montirati jedan video-snimak, i to u današnjem digitalnom svetu može biti veoma korisna veština.

Radionica “Savladavajte osnove video montaže” pružiće učesnicima priliku da nauče osnove montiranja video klipa, koji se programi mogu koristiti za video montažu, alate i funkcije koji mogu biti od koristi u procesu montiranja, ali i brze trikove za lakše montiranje.

Učesnici će i ovoga puta na besplatnim radionicama dobiti i potvrdu naučenog u vidu sertifikata za savladanu oblast.

Za učešće na ovoj radionici je obavezna prijava, a prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem prijavnog formulara, a rok za prijavu na ovu radionicu je do 29. avgusta do kraja dana. Formular možete pronaći klikom na naredni link: https://forms.gle/nXUd96GRP1UHiivV8

Ova radionica se realizuje u okviru Tebrizmovog projekta “Nova generacija digitalnih kampanjera!” uz podršku regionalnog projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM) a finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.