Pub “Stara kajla” organizuje humanitarno tetoviranje za malu Irinu

Pub “Stara kajla” u sredu, 26. jula, od 10h do ponoći, organizuje humanitarnu akciju tetoviranja koja ima za cilj pružanje podrške četvoromesečnoj Boranki Irini Trojanovski koja boluje od retkog sindroma.

Kajla02
Foto: Pub “Stara kajla”

Irina je rođena 24. marta 2023. godine u Boru, bez ruku, sa retkim urođenim TAR sindromom, koji karakteriše odsustvo radijusne kosti u podlaktici i izuzetno nizak broj trombocita, što ugrožava njen život. Jedna kost na levoj ruci uliva nadu da će u budućnosti moći da je koristi i iz tog razloga potrebna joj je svaka pomoć!

Pub “Stara kajla”, u saradnji sa moto kluborm “MS Srbi” i brendom “Gluvo doba”, pripremili su poseban događaj kako bi prikupili sredstva za lečenje male Irine. Akcija tetoviranja održaće se u “Staroj kajli”, gde će pet iskusnih tatoo majstora raditi tetovaže maksimalne veličine 6×6 cm.

Cena svake tetovaže iznosiće 1.200 dinara, a sav novac biće uplaćen na račun male Irine, kako bi joj se omogućilo adekvatno lečenje i potrebna nega. Organizatori su izabrali 20 različitih motiva za tetoviranje, ali posetioci imaju mogućnost da donesu i svoje slike ili motive, u vidu linija ili slova, koje žele da tetoviraju.

Humanitarna_akcija
Foto: Pub “Stara kajla”

Akcija tetoviranja započinje u 10 časovaprepodne i trajaće sve do ponoći. Akciji će se od 18 časova pridružiti i DJ Mamula, a takođe će se na licu mesta moći kupiti i majice od brenda “Gluvo doba”! Za dodatne prihode, biće postavljena i kutija za iste!

Učešće u humanitarnoj akciji za pomoć maloj Irini možete učiniti i uplatom na žiro račun 160-6000001725479-17 ili slanjem SMS poruke na 1531 na 3030

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.