Ukusi solidarnosti: Humanitarna tortijada za Irinino lečenje

Irina Trojanovski, devojčica koja boluje od retke bolesti, već mnogo puta je ujedinila Borane koji su kroz nekoliko humanitarnih akcija pokazali da umeju da budu solidarni. S obzirom na to da je Irini i dalje potrebna pomoć, humanitarna tortijada je još jedna prilika da Borani pokažu svoju velikodušnost i budu deo Irinine borbe.

Tortijada_naslovna
Foto: Bebironče

Prvu humanitarnu “Tortijadu” u Boru organizuje udruženje roditelja “Bebironče” u saradnji sa poslastičarom “Cake desing by Jas”. Humanitarna “Tortijada” biće održana u nedelju 19. novembra sa početkom u 11 h ispred Doma kulture u Boru.

Ocenjivanje napravljenih torti je planirano za 12 časova, dok je proglašenje pobednika i dodela nagrada planirano za 15 minuta kasnije. Nakon dodele nagrada svi humanitarci i slatkoljubci moći će da kupe torte, a tokom događaja će se na postavljenim štandovima prodavati i raznovrsni kolači.

Učestvovaće: Cake design by JasSlatka radionica PčelicaSlatki sanMina torte Sweets MakerKuhinja by JasminaBliznakinjeSlatko-slana čuda BorAtelje za proslaveVesna ZečevićParty food 030 i Centar Zmaj.

Iz udruženja Bebironče pozivaju sve ljude humanog srca da se pridruže na humanitarnoj Tortijadi na platou Doma kulture da zajedničkim snagama pružimo podršku i olakšamo život ovoj malenoj devojčici.

Sav sakupljeni novac od prodaje kolača i torti biće uplaćen za lečenje Irine Trojanovski.

Za sve koji ne budu mogli da prisustvuju humanitarnoj akciji, svoj doprinos još uvek mogu dati uplatom na žiro račun 160-6000001725479-17 ili slanjem SMS poruke na 1531 na 3030

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.