VIDEO: Igor Velić – gost 35. epizode omladinskog podcast-a “Šta ima?”

“Gas je za diskoteku, gas nije za auto i za ulicu”, jedno je od ključnih zapažanja koje je master inženjer saobraćaja, iz udruženja “Sigurne staze”, Igor Velić, izneo u okviru gostovanja u najnovijoj, tridesetpetoj epizodi omladinskog podcast-a “Šta ima?”.

Thumbnail-Igor-V-1
Foto: Tebrizam

Igor Velić, čovek koji saobraćaj gotovo da “drži u malom prstu”, svoj rad i ambiciju za poboljšanje saobraćaja, kako u gradu Boru tako i u čitavoj zemlji, kao i borbu za veću bezebednost učesnika u saobraćaju, već više godina sprovodi kroz aktivnosti svog udruženja “Sigurne staze” ali i kroz saradnju sa mnogim udruženjima i stručnim licima u Srbiji.

Gledaoci će imati priliku da se u ovoj epizodi upoznaju sa radom udruženja “Sigurne staze”ali upoznaće i samog Igora i neke njegove životne stavove.

Jedan od razloga gostovanja Igora u najnovijoj epizodi podcast-a “Šta ima?”, bilo je i obeležavanje Svetskog dana žrtava saobraćajnih nezgoda. Brojevi i statistika, koji se ažuriraju svake godine, bili su jasni pokazatelji da je potrebno da jedan čovek iz struke jasno govori o ovom problemu.

Kroz razgovor Igor se dotakao nekih značajnih podataka koji ukazuju na ugroženost mladih u saobraćaju u celoj zemlji, ali je i određeni fokus posebno bacio na ugroženost mladih kada je u pitanju saobraćaj u Boru,

Igor-Velic-01
Foto: Tebrizam

Igor je predstavio neke glavne uzorke i posledice zbog kojih su mladi ugroženi u saobraćaju, ali se i dotakao kreatora saobraćajne politike i govorio o njihovom radu koji na direktan način uslovljava manju ili veću bezbednost na ulicama.

Igorov rad, njegovu borbu i promene za koje se svojim iskustvom i znanjem zalaže, možete pratiti na društvenim mrežama udruženja “Sigurne staze”, Facebook i Instagram nalogu.

Bacite pogled na epizodu, sigurni smo da ćete dobiti mnogo korisnih i značajnih informacija!

Pogledajte celu epizodu iznad ili na youtube kanalu Tebrizam.

Rad medija Tebrizam podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.