VIDEO: Šta je sve potrebno, da funkcioniše jedna NVO?

Veliki je broj mladih osoba koje su ili načule, ili uopšte ne prepoznaju značenje pojma NVO, mnogi od njih imaju neutralan, sa naginjanjem na negativan, stav o NVO-u, međutim da bi se stvorio stav o nečemu potrebno je i razumeti koliko je funkcionisanje NVO-a jedna ozbiljna stvar i šta je sve potrebno da funkcioniše jedna NVO.

NVO-tebra-sta-je-to_naslovna_001
Foto: Tebrizam

Iako na prvi pogled deluje da NVO čini samo određena grupica ljudi koji tu i tamo nešto urade, postoji ipak određeni proces koji je potrebno proći pre nego nevladine organizacije započnu sa svojim radom u potpunosti.

Nevladine organizacije (NVO) jesu izuzetno važne za društvo i rade na različitim pitanjima. Njihov rad je usmeren na promovisanje pozitivnih promena i poboljšanje kvaliteta života ljudi, pa zato pogledajte na primeru omladinske organizacije Tebrizam, kako nevladine organizacije funkcionišu i šta je sve potrebno da bi nesmetano radile.

Ova aktivnost je sprovedena u okviru projekta “NVO? Tebra, šta je to?” koji je podržan u okviru programa Ziman-ov fond za mlade koji sprovodi Zaječarska inicijativa u saradnji sa Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.