A šta je to Tebrizam?

Veoma često kada ljudi čuju za pojam “tebrizam”, ne razumeju najbolje šta taj pojam predstavlja. I to zasigurno i nije previše čudno jer naše okruženje nije baš mnogo naviklo na takve neuobičajene, a sa druge strane i veoma snažne pojmove.

NVO-tebra-sta-je-to_naslovna_001
Foto: Tebrizam

Tebrizam je nevladina organizacija koja je nastala i koja je registrovana u APR-u marta 2022. godine. Ova organizacija je nastala prvenstveno kako bi poboljšala kvalitet života mladih u Boru, ali i šire!

Međutim, ako se razmišlja i malo dublje o značenju reči “tebrizam”, to je jednostavno jasna inkarnacija omladinskog duha, koji treba biti slobodan, proaktivan, radoznao, svojevoljan, promenljiv, ambiciozan, optimističan i radostan.

U narednom, po malo šaljivom, videu moći ćete da upoznate neke od omladinaca koji čine Tebrizam kao organizaciju i saznate zašto je za svakog od njih jedna ovakva organizacija značajna.

Ova aktivnost je sprovedena u okviru projekta “NVO? Tebra, šta je to?” koji je podržan u okviru programa Ziman-ov fond za mlade koji sprovodi Zaječarska inicijativa u saradnji sa Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.