Fenomenalna superherojska igrica besplatna na Epic Games-u!

Ukoliko volite uzbudljive video igrice sa super herojima, onda je ovo igrica baš za vas! Iskoristite priliku da potpuno besplatno na Epic Games-u preuzmete neverovatnu igricu “Marvel’s Midnight Suns”!

Marvel_1
Foto: Marvel

Cela radnja “Marvel’s Midnight Suns” smeštena je na mračnijoj strani Marvelovog univerzuma. Ova igra vam omogućava da se zbližite sa legendarnim Marvelovim Super Herojima i opasnim natprirodnim ratnicima u borbi protiv najveće pretnje do sada… demonskih sila “Lilith” i starog boga “Chthona“.

Marvel_2
Foto: Marvel

U ovoj igri, vi ste Hunter, prvi potpuno prilagodljiv originalni heroj u Marvelovom univerzumu. Možete da personalizujete svoj izgled, birate reakcije na situacije i gradite prijateljstva sa Marvelovim legendama kao što su Osvetnici, X-Men, Runaways i mnogi drugi. Možete odlučivati koga ćete povesti sa sobom na misije, koje misije ćete preduzeti i niz drugih opcija koje možete iskusiti u ovoj avanturističkoj igrici!

Ne propustite priliku da preuzmete “Marvel’s Midnight Suns” potupuno besplatno na Epic Games-u do 13. juna 2024. godine do 17:00!

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.