Još jedna radionica Tebrizma: “Instagram ne služi samo za skupljanje lajkova, tebra…”

Treća po redu radionica Tebrizma, u okviru projekta “Nova generacija digitalnih kampanjera!”, pod nazivom “Instagram ne služi samo za skupljanje lajkova, tebra…” biće održana 13. jula sa početkom u 17 časova u Obrazovno kreativnom centru u Boru.

Radionica-003
Foto: Tebrizam

Danas je postalo nezamislivo bez društvenih mreža i interneta, koristimo ih u privatne svrhe i sve češće u poslovne!

Radionica “Instagram ne služi samo za skupljanje lajkova, tebra…” prikazaće učesnicima različite društvene mreže koje svakodnevno koristimo iz malo drugačijeg ugla, sa najvećim fokusom na korišćenje Instagrama za kreiranje kvalitetnih postova koji će privući pratioce i dati im korisnu informaciju.

Učesnici će i ovoga puta na besplatnim radionicama dobiti i potvrdu naučenog u vidu sertifikata za savladane oblasti.

Učešće na radionicama biće moguće popunjavanjem prijavnog formulara, a rok za prijavu na ovu radionicu je do 12. jula u 18 časova. Formular možete pronaći klikom na naredni link: https://forms.gle/nXUd96GRP1UHiivV8

Projekat “Nova generacija digitalnih kampanjera!” realizuje se uz podršku regionalnog projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM) a finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.