Tebrizam organizuje radionicu “Tebra, šta je to digitalna pismenost?”

U nedelju 9. jula od 17 časova, u prostorijama Obrazovno kreativnog centra u Boru, Tebrizam organizuje prvu u nizu radionica u okviru projekta “Nova generacija digitalnih kampanjera!”.

Radionica-001
Foto: Tebrizam

Ovoga leta Tebrizam će u okviru svog projekta “Nova generacija digitalnih kampanjera!” održati nekoliko radionica od čega tri u julu mesecu.

Prva u nizu radionica pod nazivom “Tebra, šta je to digitalna pismenost?” pruža mogućnost mladim osobama od 15 do 30 godina, da se upoznaju sa značajem digitalne pismenosti kao i sa korišćenjem određenih digitalnih alata koji im mogu biti značajni za svakodnevno funkcionisanje.

Osim veoma korisnog znanja, učesnici će na besplatnim radionicama dobiti i potvrdu naučenog u vidu sertifikata za savladane oblasti.Učešće na radionicama biće moguće popunjavanjem prijavnog formulara, a rok za prijavu na prvu radionicu je do 8. jula u 18 časova. Formular možete pronaći klikom na naredni link: https://forms.gle/nXUd96GRP1UHiivV8

Projekat “Nova generacija digitalnih kampanjera!” realizuje se uz podršku regionalnog projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM) a finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.