Nove digitalne mogućnosti za mlade: Tebrizam zajednica je online!

Zašto da naše vreme provedeno online bude uloženo samo na konzumiranje medijskih sadržaja koje nas ničemu ne uči i ne omogućava nam rast? Pored toga, dovoljno je da vidimo koliko dragocenog vremena potrošimo dnevno na društvenim mrežama ne radeći apsolutno ništa. Zato je tu novi Discord server koji će okupiti mlade kako bi pored druženja mogli da koriste i razne digitalne resurse koji se nalaze na ovom serveru.

Discord-zajednica-naslovna_1
Foto: Tebrizam

Tebrizam Discord server pruža priliku za edukaciju mladih iz različitih oblasti, mogućnost za komunikaciju o različitim temama od aktivizma, preko kulture i umetnosti pa do gejminga i digitalnog sadržaja, kao i mogućnost za upoznavanje članova organizacije „Tebrizam“i dešavanja u okviru organizacije i još mnogo toga.

Glavni fokus, pored kanala aktivizma, gejminga, muzuke i ostalo, biće na digitalnom svetu odnosno digitalnom hub-u koji će pružiti gomilu digitalnih resursa na jednom mestu, a sve to u cilju edukacije, kao i podrške u digitalnim poslovima kojima se mladi bave ili žele da se bave.

Na samom serveru u kanalima u okviru digitalnog sveta već je postavljen veoma koristan digitalni sadržaj koji će pomoći mladima da reše neke svoje prepreke u radu u digitalnom svetu, kao i da nauče neke nove veštine i obogate svoje znanje. Ova baza sadržaja biće redovno dopunjavana novim sadržajem

Jedan ovakav prostor mladima daje mogućnost da u bilo kom trenutku imaju dostupnu bazu sadržaja koja će im omogućiti kvalitetniji i produktivniji rad, da komuniciraju sa mladim ljudima na različite teme, kao i da pravovremeno dobiju informacije o događajima i aktivnostima koje su predviđene za njih.

Link do Tebrizam Discord zajednice: https://discord.gg/8JPJGgCN

Projekat “Nova generacija digitalnih kampanjera!” realizuje se uz podršku regionalnog projekta SMART Balkan – Civilno društvo za povezan Zapadni Balkan kojeg implementira Centar za promociju civilnog društva (CPCD), Center for Research and Policy Making (CRPM) i Institute for Democracy and Mediation (IDM) a finansijski podržava Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Norveške.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.