FOTO: Još jedna uspešna humanitarna akcija za našu Mariju!

Mlada ekipa iz “Tebrizma”, u saradnji sa Pabom “Stara Kajla”, organizovala je još jednu uspešnu humanitarnu akciju za našu mladu boranku Mariju Gambošević gde je prikupljeno 113.190 dinara.

humanitarna akcija - za Mariju-naslovna
Foto: Tebrizam

Humanitarni bazar “Srce za Mariju” podržali su humani Borani, uprkos hladnom i lošem vremenu, i zajedno sakupili sumu od čak 113.190 dinara za Marijino lečenje.

Na ovom humanitarnom bazaru Borani su mogli da pronađu razne korisne stvari. Organizatori su na štandu izložili knjige, crteže, razne kolačiće i kiflice, fotografije, nakit, ukrase kao i slikanje profesionalnim foto-aparatom. Uz sve to, određene lokalne organizacije, pojedini preduzetnici ali i sami prolaznici su donosili svoje lične donacije kao što su figure, šolje, razni ručni radovi i slično, koje su uspešno prodate zarad skupljanja novca za našu Mariju.

Iako su za određene proizvode postavljene okvirne cene kao određeni vid donacije, mnogo je Borana koji su i bez kupovine proizvoda donirali određeni novac i na taj način učestvovali u ovoj akciji.

U realizaciji ove akcije svoj doprinos dao je i Dj Bleasy koji je samovoljno došao, podržao akciju i svojom opremom i muzikom, privukao ljude i digao atmosferu.

Za sve one koji nisu bili u mogućnosti da posete bazar, našoj Mariji i dalje mogu pomoći i uplatom novčanih sredstava na žiro račun 160-6000001381484-19 ili porukom sa brojem 1233 na broj 3030.

Hvala svim humanim Boranima koji su podržali ovu akciju i zajedno sa organizatorima još jednom pokazali da je Bor uz nju i da će joj pomoći u svakoj rundi njene duge borbe, verujemo sa uspešnim ishodom.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.