VIDEO: Još jedna saobraćajna nesreća u ulici ispod osnovne škole!

Noćas se nešto nakon ponoći desila nova saobraćajna nezgoda u Boru, ovoga puta u zoni škole ispod Osnovne škole “Dušan Radović”.

Fiat punto sjeban
Foto: Tebrizam

U saobraćajnoj nezgodi je teže oštećeno vozilo marke Fiat, ali je i uništena saobraćajna signalizacija na trotoaru. Šteta na samom automobilu je velika, a od siline udarca su sa vozila otpali točkovi. Informacije o eventualno povređenim licima biće dostupne naknadno.

U prethodnom periodu je skrenuta pažnja donosiocima odluka na rizik u ovoj ulici putem teksta u kome su i predložene nove mere bezbednosti koje će urediti i obezbediti ovaj deo Ulice Kralja Petra I. Značaj ovih mera je utoliko hitan jer se ova saobraćajna nezgoda desila ispred osnovne škole.

Da ovo nije jedina saobraćajna nezgoda koja se desila u ovoj ulici i upravo ispred škole “Dušan Radović”, pisali smo u novembru mesecu kada je jedan učenik oboren na pešačkom prelazu ispred same škole.

Rad medija Tebrizam podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.