VIDEO: Bend “Razvigor” – Finalista “Bunt rock festivala”!

Borska omladinka Katarina Jovanović i Stefan Gajić, duo iz benda “Razvigor”, uspeli su svojom pesmom “Tajna” da se plasiraju u finale “Bunt rock festivala”.

Razvigor_naslovna_001
Foto: Bunt RTS

Bunt rock festival, je televizijski rok festival takmičarskog karaktera, nastao 2015. godine sa ciljem da pruži podršku i afirmiše nove autore i bendove širom regiona. Kao finalisti, Katarina i Stefan su uspeli da ostave snažan utisak na publiku.

Bend Razvigor postoji od 2020. godine, a čine ga romantični par Katarina Jovanović (vokal, violina, gitara) i Stefan Gajić (vokal, bas-gitara, kajon, saksofon), a žanrovi koji se prepoznaju u njihovim pesmama jesu indie rock, neo soul, etno zvukovi. U 22. epizodi Tebrizmove, omladinske emisije “Šta ima?”, Katarina je otkrila da je ime benda inspirisano prolećnim povetarcem razvigor, koji budi prirodu. Bend Razvigor ima isti cilj – da svojim pesmama, glasovima i instrumentima probude prirodu i ljude.

Početak karijere benda Razvigor vezan je za seoske delove i podršku prijatelja i porodice. Međutim, s vremenom su uspeli da prošire svoju publiku. Do sada su snimili tri muzička spota i imali nekoliko nastupa u odabranim objektima, a ove godine će se pojaviti i na Nišville Jazz festivalu i u Rajačkim pimnicama (Remix press). Njihovo iskustvo kao finalista na Bunt rock festivalu 2023. godine samo je još jedan korak napred ka ostvarenju njihovih snova.

Ukoliko želite da se upoznate s njihovim radom, pesmama i spotovima, možete posetiti njihov YouTube kanal kao i instagram profil Razvigor.

Ne propustite priliku da pogledate njihov nastup na Bunt Rock festivalu putem i čujete kako zvuči pesma “Tajna”.

Bend Razvigor je izuzetno talentovan i inspirativan duo, koji svojim muzičkim izrazom osvaja srca publike. Njihove pesme su ispunjene emocijama i originalnim zvukom, a njihova energija na sceni je zarazna. Bez sumnje, imaćemo priliku da u budućnosti čujemo još mnogo toga od ovog perspektivnog benda.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.