“Ae na FIFU tebra!” – gaming turnir u Boru. Prva nagrada 30 000 dinara.

U duhu Evropskog prvenstva u fudbalu, koje se trenutno održava u Nemačkoj, u Boru će 29. i 30. juna biti organizovan gaming turnir u igranju najnovije verzije čuvene igrice FIFA (danas poznate pod nazivom EA Sports FC 24).

Turnir E+-Naslovna
Foto: Tebrizam

U prethodnih nekoliko meseci Tebrizam je u okviru svog Erasmus+ projekta organizovao različite aktivnosti na temu digitalne pismenosti. S obzirom na to da su i video-igre jedan segment digitalnog sadržaja, i nešto što mladi naročito vole još od malih nogu, gaming turnir je odlična prilika da ljubitelji fudbala i igrice FIFA pokažu svoje veštine u ovom polju.

Gaming turnir “Ae na FIFU tebra!” biće organizovan 29. i 30. juna sa početkom u 16 časova (i prvog i drugog dana) u prostorijama IT centra u Boru (kod OŠ “Branko Radičević”). Ovo će biti ekipni turnir, tačnije 2 na 2 gaming turnir, a na turniru će učestvovati maksimalno 16 ekipa. Prvog dana turnira učesnici će se nadmetati u okviru grupne faze, dok je 30. jun predviđen za knockout fazu.

Kotizacija za učešće na turniru iznosi 2000 dinara po ekipi, a zainteresovani učesnici moći će da prijave svoje ekipe i dobiju više informacija o turniru pozivom brojeva telefona 061 3012880 (Lazar) i 061 6119056 (Ana). Prijave su otvorene do 28. juna do kraja dana.

Osim vredne novčane nagrade za prvo mesto, obezbeđene su i određene nagrade i za drugo i treće plasirane ekipe na turniru.

U Boru veoma dugo nije bio organizovan turnir ovakvog tipa tako da će ovo biti idealna prilika da saznamo ko je novi šampion Bora kada je FIFA u pitanju.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.