Humanitarni vikend u Boru!

Bor je mnogo puta pokazao da su njegovi stanovnici spremni da pomognu u teškim situacijama, pa će tako i ovog vikenda biti organizavani humanitarni događaji za pomoć Jovani Stanišić i malom Vuku Gačiću koji imaju zdravstvenih problema.

humanitarna akcija - naslovna - tebra portal-001
Foto: Tebrizam

Humanitarni turnir i svirka u klubu “69 plus”

Petak i subota u klubu “69 plus” rezervisani su ovog vikenda za dva humanitarna događaja.

U petak 26. aprila će se u ovom klubu organizovati humanitarni turnir u stonom fudbalu na kojem će se igrati u parovima a kotizacija, koja će biti usmerena za lečenje Jovane i Vuka, po ekipi biće 500 dinara, uz svakako mogućnost i veće donacije.

U subotu će biti organizavana humanitarna svirka, sa početkom od 22 h, a pre toga će atmosferu zagrejati zaječarski bend “Kupu-kupu”. Zatim će nastupiti bend “Good ol’ bastards” iz Knjaževca, kao i bend “Fubar” koji dolazi iz Negotina. Ulaz na svirku plaćaće se u vidu donacije.

Humanitarna žurka u noćnom klubu “Vip Night Club”

Osim u klubu “69 plus”, u petak 26. aprila biće organizovan još jedan humanitarni događaj, tačnije humanitarna žurka za Jovanu Stanišić u noćnom klubu “Vip Night Club” na kojoj će prikupljena novčana sredstva biti usmerena za njeno dalje lečenje.

Od 22 h nastupiće Dj Bleasy a zatim i u uživo programu Neda Petrović. Ulaznica za žurku iznosi 200 dinara a rezervacije su moguće na instagram profilu ovog kluba.

Pomozimo Vuku i Jovani

Mali dečak Vuk Gačić je prevremeno rođena beba sa svega 1390 g i imao je poteškoća sa disanjem zbog čega je sedam meseci bio intubiran na respiratoru i kiseoniku. Zbog nemogućnosti samostalnog disanja ugrađena mu je trahiostoma, u drugoj nedelji života je izgubio spontanu motoriku i hrani se preko nazogastične sonde.

Po izlasku iz bolnice Vukova borba je postala još veća, a pošto su tretmani pregledi preskupi, Vuk zahteva ortopedska pomagala, opremu za vežbanje, rehabilitacije, tretmane logopeda i defektologa. Jedan od način za pružanje pomoći Vuku u njegovoj borbi je uplatama na dinarski račun Humanitarne fondacije “Pokreni život” (160-6000001965336-89) ali i slanjem SMS poruka sa 265 na 3800.

Jovana Stanišić je Boranka koja se već dve i po godine bori sa kolorektalnim karcinomom koji je trenutno u četvrtom metastatskom stadijumu sa retkom genetskom mutacijom. Pored samih događaja koji će biti organizovani ovog vikenda, Jovani možete pružiti pomoć i uplatama na dinarski račun korisnika preko Fondacije “Humanost bez granica” (160-6000001915441-06), kao i slanjem poruka sa brojem 204 na broj 2407.

Ovo je još jedna prilika da vikend iskoristimo na pravi način i još jednom pokažemo da je moguće pomoći našim sugrađanima u njihovoj borbi na mnogo načina.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.