Reci šta ti misliš o saobraćaju u Boru! – istraživanje

U toku je online istraživanje pod nazivom “Koliko su mladi bezbedni u saobraćaju na teritoriji grada Bora?”, koje ima za cilj da prikupi različite informacije i pokaže kako građani Bora vide stanje bezbednosti saobraćaja u gradu.

Mladi_i_mediji_anketa
Foto: Tebrizam

Ovo online istraživanje, koje sprovodi udruženje “Sigurne staze” u okviru projekta “Pričajmo o bezbednosti da ne bismo pričali o posledicama!”, realizuje se kroz platformu Google Form.

S obzirom na to da su stavovi građana izuzetno značajni i postavljaju osnovu za rad na rešavanju problema saobraćaja u Boru, sve prikupljene informacije biće obrađene i javno dostupne za preuzimanje na sajtu Sigurne staze i Tebra portalu, portalu omladinskog udruženja Tebrizam. Dobijeni podaci biće iskorišćeni za kreiranje daljeg sadržaja u svrhu povećanja bezbednosti saobraćaja u Boru.

Ovo je jedna od uvodnih aktivnosti projekta “Pričajmo o bezbednosti da ne bismo pričali o posledicama!” kroz koju će se dati mogućnost građanima Bora da iskažu svoje stavove o problemu saobraćaja i gde će se na ovaj način podići svest o ovoj gorućoj temi u životu mladih i Borana uopšte.

Rad medija Tebrizam podržava Švedska u okviru programa Beogradske otvorene škole „Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.