VIDEO: Ivan Bjelić – gost 34. epizode podkasta “Šta ima?”

Tu je i najnovija, tridesetčetvrta epizoda podkasta “Šta ima?” a gost je veliki aktivista i nepopustljiv borac, Ivan Bjelić.

Ivan-Bjelic_naslovna
Foto: Tebrizam

Ivan je ambiciozni omladinac iz Požegenovinar i ekološki aktivistačlan upravog odbora organizacije KOMS (Krovna Organizacija Mladih Srbije) bavi se alpinizmom, fotografijom, videografijom i istraživačkim novinarstvom. Takođe je i član ekološkog pokreta “Marš sa Drine” a o tom iskustvu možete više čuti u novoj uzbudljivoj epizodi.

Ova 34. epizoda puna je inspirativnih tema, kako je gost neumorni aktivista koji je duboko uključen u domenu ekologije i medijske pismenosti mladih, ova epizoda je odlična prilika da mlade podstakne da preuzmu inicijativu u zaštiti životne sredine i zainteresuju se za medije kojima su okruženi.

Ivan je sa strašću i predanošću predstavio priču o borbi za ekološku svestpodelio je sa nama svoje inicijative i strategije koje svi koji dele ovu strast mogu iskoristiti i tako preuzeti ulogu u očuvanju planete. Takođe Ivan daje osvrt na to koliko je medijska pismenost važnakoliko su važni mediji koje pratimo i informacije koje nam isti pružaju.

Kako i sam kaže, Ivan bi, iako je proputovao svet i upoznao se sa mnogim ljudima, njihovim kulturama i različitim načinima življenja, ipak najradije ostao u njegovoj zemlji i zalagao se za promene koje će unaprediti kvalitet života. Dosta toga iščekirao je na njegovoj ček listi ali je sa nama podelio i neke želje koje tek trebaju doći na red u njihovom ostvarenju.

Ivanov rad, njegovu borbu i promene koje su njegov zaštitni znak možete pratiti i na njegovom instagram nalogu ofanzivan.

Bacite pogled na epizodu, osetite inspiraciju i delajte!

Pogledajte celu epizodu iznad ili na youtube kanalu Tebrizam.

Leave a Reply

Koliko se često bavite sportom?

Predstojeći događaji
There are currently no events.